Word lid!

Daarom lid worden!
Samen zorgen we voor een frisse wind in de politiek! Als lid bepaal je mede de politieke koers van Partij voor Mens en Spirit. Jouw meningen, ideeën en idealen zijn inspiratiebronnen om te komen tot beleid ‘vanuit het hart’.

Jouw steun is van essentieel belang voor Mens en Spirit. Bij de verkiezingen én juist ook daarvoor en daarna. Als lid geef je de partij vertrouwen, kracht en inspiratie om zich in te zetten voor een duurzaam en verbonden maatschappij. Het lidmaatschap bied je een aantal mogelijkheden zoals politiek actief worden, meedenken en meebeslissen en bijeenkomsten volgen. Maar misschien vind je het voldoende om regelmatig op de hoogte te worden gehouden, er zijn diverse mogelijkheden tot deelname binnen de organisatie: bij jou in de gemeente, in de provincie, land of Europa.

 

Partij voor Mens en Spirit werkt stevig door aan het fundament voor een nieuwe samenleving. Jij ook? Laat dan je steun zien door lid te worden! (Je kunt ons natuurlijk ook steunen met een eenmalige schenking, die fiscaal aftrekbaar is want we zijn erkend als ANBI, en je kunt ons steunen door je te abonneren op onze nieuwsbrief en deze zo af en toe door te zenden aan mogelijk belangstellenden voorzien van een persoonlijke aanbeveling ! )

  • Omdat je vrijheid van leven, handelen, denken, genezen en onderwijs essentieel vindt.
  • Omdat je het belangrijk vindt vernieuwende denkbeelden op de politieke agenda te krijgen.
  • Omdat je concreet je steun wilt geven om die fundamenten tot stand te helpen brengen.
  • Omdat je wilt gaan voor een verbonden samenleving, met een accent op lokale autonomie, zingeving, authenticiteit en ruimte.
  • Omdat een nieuwe partij niet gesubsidieerd wordt en daarmee geheel los staat van het bestaande systeem.

Lees verder op de pagina met uitleg over de betaling van contributie.