Door 11 november 2015 0 Comments

Uitnodiging MenS weekend “Be the Change” 28 en 29 november in Amersfoort

Beste MenSen,

 

Namens Ron Berg, ISBI-One Planet nodig ik jullie hierbij van harte uit voor het MenSweekend “Be the Change”, dat gepland staat op zaterdag 28 en zondag 29 november as in Amersfoort.

We hebben een gevarieerd programma (zie link hieronder), lezingen en interactief bezig zijn wisselen elkaar af; onderwerpen als mogelijkheden & kansen voor asielzoekers tot mediteren en “politiek vanuit het hart”, maar ook zal Regina van den Broek haar idee mbt Industriele Hennep en medicinale Hennepolie delen, dat geselecteerd was voor de Duurzame Dinsdag in Den Haag, september jl.

Zaterdag 28-11 zullen we starten met de ledendialoog, te bewandelen pad 2016 (10.00-12.30 uur). Heb je een onderwerp dat je graag wilt inbrengen, dan kun je deze mailen naar Sung.bruijnen@mensenspirit.nl. Vermeld aub duidelijk in t aanhef: onderwerp tbv ledendialoog 28-11.

Tot slot, One Planet ligt t.o. Amersfoort CS, we kunnen gebruik maken van NS groepsreizen (zie aanmeldformulier) als ook is de StayOkay gemakkelijk te bereiken met de bus.

Het aanmeldformulier is bijgevoegd (zie link hier onder), voor vragen-opmerkingen mbt het weekend: Fabienne.Hamende@mensenspirit.nl (ledenadministratie).

Tot slot, wij hopen velen van jullie te zien, geinteresseerden, vrienden-familie-kennissen eveneens welkom, laten we er samen een mooi weekend van maken!  

Op naar de nieuwe samenleving!

Hartelijke groet,

Marielle Cornielje

Link naar programma: https://docs.google.com/document/d/1oqfns4AhDVVCRbk2PHgKP4GfhWlWfDXE-zr4QFtoXh0/edit?usp=sharing

Link naar aanmeldingsformulier:https://docs.google.com/forms/d/1f9PLjUkTORIFvrTbC60rjabgfLsgxcF27qShN2KIswg/viewform?usp=send_formMens en Spirit 28-29 november plaatje

Posted in: Uncategorized

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.