Door 29 december 2014 0 Comments

Jouw bijdrage bij aankomende verkiezingen gevraagd

MenS heeft de intentie deel te nemen in een aantal provincies met de Provinciale verkiezingen en waterschapsverkiezingen in maart 2015

Wil je hieraan een bijdrage leveren dan kan dit. Heel graag zelfs. Hierin willen wij een actief beleid voeren en dat betekent, dat we ook veel mensen nodig hebben in de provincie zoals kandidaten, posterplakkers, folderverspreiders, administratieteam en locatiedeskundigen, die weten waar en wanneer er ruimte is voor het organiseren van thema avonden rondom de Provinciale verkiezingen. Dit kan in een zaaltje, maar ook via huiskamerbijeenkomsten, waar we samen met elkaar onze onderlinge banden gaan versterken. Versterken van onderling vertrouwen en weten wat er in je buurt speelt waarbij provinciale activiteiten een rol spelen.

Word lijstduwer: Een kandidaat als vertegenwoordiger per gemeente zal een mooie kandidatenlijst opleveren met draagkracht vanuit de gehele provincie. Welke provincies meedoen is afhankelijk van de actieve Mensen aldaar. Dus meld je aan op info@mensenspirit.nl.

We zoeken ook verbinding met kandidaten, die graag politiek vanuit het hart willen voeren. Wij kennen geen partijpolitiek en voeren een menselijke politiek.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.