Daarom doneren!

Daarom doneren!
Als ongesubsidieerde nieuwe partij hebben wij financiële ondersteuning nodig om te kunnen functioneren. Als jij het, net als wij, belangrijk vindt om een nieuwe samenleving een kans te geven door nieuwe politiek, dan is het de moeite waard om ons te steunen met een donatie.

Ga direct door naar MenSwinkel.nl Of maak handmatig over (dat is goedkoper voor ons) onder vermelding van “eenmalige donatie” of het specifieke project waarvoor uw donatie bedoeld is.

Triodos Bank
IBAN: NL08 TRIO 0212 2698 44
Partij voor Mens en Spirit
BIC: TRIONL2U

Donaties
Je kan eenmalig of regelmatig een bedrag doneren om daarmee MenS te ondersteunen. Als je Nederlands ingezetene bent, is je donatie aftrekbaar. Het kan belastingtechnisch aantrekkelijk zijn om vast te laten leggen via de notaris dat je een aantal jaren wilt doneren. Vanaf bepaalde bedragen regelen wij dat voor je.

Testament
Het opnemen van Partij voor Mens en Spirit in een testament, is een minder bekende, maar niet minder welkome manier om ons werk te steunen.

Renteschenkingen
Heb je een spaarrekening of overweeg je deze te openen? Dan kun je er ook voor kiezen een percentage van de door jou te ontvangen rente te schenken aan MenS!

ANBI-registratie
ANBI logoPartij voor Mens en Spirit is een vereniging die beschikt over een ANBI-registratie. Het RSIN of fiscaalnummer ANBI is 819156553. Door de ANBI-registratie zijn donaties aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

 

Meer info
Voor meer informatie neemt u contact op met het secretariaat: dhr. Micha Kuiper, 072-5071151 of secretariaat@mensenspirit.nl