Door 28 maart 2015 0 Comments

behoud witte zones (petitie radiostraling)

ervaringen oproep PETITIE

(PDF, 1 MB, 85 pagina’s met persoonlijke ervaringen van straling die volgens de overheid die voor 10 miljard euro de frequenties veilde … onschadelijk is voor mens en dier.)

 

Oproep voor behoud witte (stralingsarme) zones

voor mensen die ziek zijn door de elektromagnetische straling van draadloze communicatie van o.a. zendmasten, wifi, smartphones
Ondersteunt u onze actie mail dan naar:
wittezones112@gmail.com
met uw naam en woonplaats.

Deze actie wordt ondersteund door Partij voor Mens en Spirit, Stichting EHS, Verminder-electrosmog, Nationaal Platform Stralingsrisico’s (NPS), Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie (NIBE), Stichting Kennisplatform ElektroMagnetische Straling.
De straling van draadloze communicatie (zendmasten, smartphones, wifi enz.) is gevaarlijk voor de gezondheid. Veel mensen zijn al ziek door deze straling en hebben een stralingsarme omgeving nodig. Wij pleiten daarom voor het behoud van de paar ‘witte (stralingsarme) zones’ die er nog in Nederland zijn.
Het CDA in de Tweede Kamer wil echter dat de telecomproviders 100% mobiele dekking gaan bieden, omdat in de grensgebieden wordt geklaagd over de slechte mobiele bereikbaarheid van 112. Er is nu een dekking van 99,5%, bij 100% mobiele dekking verdwijnen helaas de ‘witte zones’. Op 30 april gaat de Tweede Kamer in debat met de ministers van Economische Zaken en van Veiligheid en Justitie over de bereikbaarheid van 112. Het is van groot belang een tegengeluid te laten horen.
Voor de brief die we naar de Ministers en Tweede Kamerleden willen sturen zie:
http://www.stopumts.nl/doc.php/Oproepen/8699/oproep_voor_behoud_%E2%80%98witte_zones%E2%80%99

N.a.v. onze actie komen er bij StopUMTS veel schrijnende verhalen binnen, zie:

http://www.stopumts.nl/doc.php/Verhalen/8744/reacties_op_de_oproep_behoud__witte_zones__%28stralingsarme_gebieden%29 (inmiddels 29 schermen vol)

Onze oproep staat sinds 1 oktober 2014 op StopUMTS en loopt tot eind maart 2015.

Op 8 maart 2015 waren er 1150 ondertekenaars.

Herhaling: Ondersteunt u deze brief, wilt u de witte zones behouden, mail dan naar:

wittezones112@gmail.com             met uw naam en woonplaats en evt. titel en verhaal.

Eke Vriens
Dr. Leendert Vriens,
webmaster van www.stopumts.nl

Posted in: Uncategorized

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.